Durf jij jezelf te ontmoeten in plaats van steeds
weer tegen te komen?

Jij wilt ruimte. Jij wilt investeren in jezelf om het beste in jezelf naar boven te halen.

Gewoonten maken je oud. Door open te staan voor veranderingen blijf je jong.

Iedereen kent in zijn | haar leven ‘ups-and-downs. Zelfs al ben je succesvol, dan nog bestaat de kans dat je het even niet weet of vastgelopen bent in leven, relaties of werk.

Je hebt alles en toch ben je niet gelukkig. Je ervaart onzekerheid en tegenslag. Je bent deel van een ongewenst conflict. Je stagneert of er dreigt een burn-out. Je ervaart een tekort in je kunnen op het werk. Je relatie verloopt stroef. Je manier van communiceren staat regelmatig ter discussie.

Ervaar minder stress, communiceer effectiever, verbeter je relatie(s) en wordt succesvoller.

Wat je écht wilt
Als personal coach help ik je die onvrede tot nieuw elan te maken of om jezelf te ontwikkelen, jezelf te verbeteren en je leven gelukkiger, zinvoller en succesvoller te maken.
Ik help je duidelijk maken wat je écht wilt met je leven. Ik help je je missie formuleren en daaraan doelstellingen te koppelen. Doelstellingen die aansluiten bij jouw persoonlijke waarden en jouw capaciteiten.

Je geraakt (terug) in je flow, je voelt je (opnieuw) vitaal en het leven gaat je gemakkelijker af. Je wordt (weer) elke ochtend wakker om de dingen te doen die je graag doet.

Door de juiste gesprekstechnieken, onafhankelijke testen en beproefde methodieken worden je ontwikkelthema’s onderzocht en je knelpunten helder.

Bijvoorbeeld:

  • Je sociale- en communicatieve vaardigheden
  • Denken in kansen en mogelijkheden
  • Jezelf krachtiger en zelfverzekerder presenteren
  • Belemmerende patronen of blokkerende opvattingen loslaten
  • Meer zelfvertrouwen ontwikkelen en assertief voor jezelf opkomen
  • Omgaan met onzekerheid en tegenslag
  • Time- management en een balans vinden tussen werk en privé
  • Oorzaken van stagneren en burn-out weg te nemen

De sleutel tot succes ligt in jezelf en je keuzes.
Hoe je omgaat met situaties en mensen die belangrijk voor je zijn, bepaal je helemaal zelf; dat is jouw taak en verantwoordelijkheid.

Het gaat om doen
Ik inspireer je, reik je inzichten en tools aan om prioriteiten te stellen, keuzes te maken en zo je doelstellingen waar te maken.

Het gaat er daarbij niet om wat je weet, maar hoe je die kennis toepast op de momenten die voor jou belangrijk zijn. Het gaat over het inpassen van nieuwe patronen en nieuw gedrag in de praktijk van iedere dag thuis en op het werk.

Het gaat om doen. Doen is ervaren en ervaren is leren. Leren is veranderen en jezelf verbeteren en dat wil je.
Toch?

Mijn stijl
Ik ben spiegel en klankbord tegelijk en zorg voor reflectie, focus en balans. Ik vraag door, geef feedback en stimuleer jou om je eigen antwoorden te formuleren en zelfstandig keuzes te maken.
Ik combineer scherp observeren met analyseren, maar met humor, plezierig en respectvol.

Mijn stijl is charmant-directief.
Ik durf de diepte in, durf de confrontatie aan, ben oprecht in je geïnteresseerd en op je betrokken, ben vertrouwd en enthousiast.

Ik deel graag je dromen, je angsten en je twijfels, maar blijf neutraal en professioneel.

Klik
Binnen personal coaching maak ik kritisch gebruik van o.a. gedrag coaching en cliënt gerichte coaching.
De gebruikte technieken zijn echter ondergeschikt aan de persoonlijke aandacht die je krijgt. Die bepaalt namelijk voor een groot deel het resultaat.
Het gaat om een ‘klik’ voor een succesvol traject.

Investering
Een personal coaching traject is dé investering in de ontwikkeling van jezelf en dat wat kostbaar voor je is; je baan, je privé en je relaties.

‘Give yourself that boost’ en gun jezelf  nieuw elan voor nu én voor later.
Ik help je daarbij. Neem nu contact op.