Over mij

Over mij

Ik geloof in de kracht van het kleine
Ik ben liever echt dan perfect
Ik val voor eenvoudige vriendelijkheid
Ik geloof in geluk
Ik ga voor kwaliteit

Ik vier de eenvoud
Ik vind leren leuk
Ik houd van wat ik doe
Ik doe voor mensen, niet voor klanten
en ik houd van puur (chocolade )

Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de profit en non profit sector. Als opleidingscoördinator, lijnmanager, projectmanager, trainer, supervisor en coach.

Zelfstandig
Na wat hink-stap-springen ben ik eind jaren 90 na rust en reflectie in een ‘sabbatical year’ zelfstandig geworden.
Vanuit mijn netwerk kreeg ik training- en coaching klussen aangeboden van zorginstellingen in het land ( Dichterbij | Cello | Philadelphia ) en van professionals en privépersonen.

In tegenstelling tot vroeger ga ik nu niet meer het land in en houd ik het klein.

Individuele sollicitatietrainingen, assertiviteitstrainingen, loopbaanbegeleiding, personal coaching en het begeleiden van (startende) ondernemers zijn mijn kernactiviteiten.

Mijn stijl

Ik werk één op één met je, dus intensieve- en kwalitatieve aandacht. Maatwerk.
En dat gewoon in een heel prettige- en inspirerende ruimte bij bij mij thuis.

Spiegel en klankbord
Ik ben spiegel en klankbord tegelijk en zorg voor reflectie, focus en balans. Ik vraag door, geef feedback en stimuleer jou om je eigen antwoorden te formuleren en zelfstandig keuzes te maken.

Mijn stijl is charmant-directief. Ik combineer scherp observeren met analyseren, maar met humor, doe dat plezierig en respectvol. Ik durf de diepte in, durf te confronteren, ben oprecht in je geïnteresseerd, in je gedrag en hoe je je ontwikkelt. Ik ben op je betrokken, ben vertrouwd en enthousiast. Ik inspireer je, reik je inzichten en tools aan om prioriteiten te stellen, keuzes te maken en zo je doelstellingen waar te maken.

Ik deel graag je dromen, je angsten en je twijfels, maar blijf neutraal en ben professioneel.

Het gaat er daarbij niet om wat je weet, maar hoe je die kennis toepast op de momenten die voor jou belangrijk zijn. Het gaat over het inpassen van nieuwe patronen en nieuw adequater gedrag in de praktijk van iedere dag.

Klik en vertrouwen
De methoden en technieken die ik gebruik vind ik van belang, maar óndergeschikt aan de persoonlijke aandacht die je krijgt. Die bepaalt namelijk voor een groot deel het resultaat.
Het gaat om een klik voor beiden met een gevoel van vertrouwen voor een succesvol traject. Jij kiest mij, maar ik kies ook jou.